Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζει με μεγάλη χαρά το εικονογραφημένο βιβλίο, με λεζάντες των σκίτσων στα ελληνικά και στα αγγλικά, «Βίβλος βιβλιοφίλων» του συγγραφέα Άγγελου Μπάκα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πριν από κάμποσα χρόνια χρειάστηκε να σχεδιάσω μια αφίσα με θέμα τη βιβλιοφιλία. Όπως πάντα, άρχισα να σχεδιάζω σε ένα μπλοκ όποια ιδέα περνούσε απ’ το μυαλό μου. Σύντομα οι σελίδες στο μπλοκ γέμισαν με ιδέες, αποτυπωμένες βιαστικά σε πρόχειρα, συχνά άτεχνα σκιτσάκια, άλλοτε με μολύβι, άλλοτε με πενάκι και άλλοτε με στιλό, πράγμα που εξηγεί τις διαφορές γραμμής και ύφους.
Το αποτέλεσμα ξεπερνούσε τις ανάγκες της αφίσας (επιλέχθηκε το σκίτσο στη σελίδα 17 και εκτελέστηκε υπέροχα με τέμπερες από τον τότε μαθητή μου, Γιώργο Γιαννάτη), αλλά αφιέρωσα παραπάνω χρόνο απλά και μόνο για την απόλαυση. Τα σκίτσα αυτά, χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία ή προσπάθεια εξωραϊσμού, βρίσκονται τώρα σ’ αυτές τις σελίδες.
Α.Μ.
Από τον πρόλογο του εικονογραφημένου βιβλίου «Βίβλος βιβλιοφίλων».

Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Τιμή: 9.00€
Έτος Έκδοσης: 2019
Αριθμός Σελίδων: 72
Εξώφυλλο: Μαλακό
Εκδότης: Μικρός Ελκυστής

Το βιβλίο «Βίβλος βιβλιοφίλων» θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!
Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop
Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ
Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Άγγελος Μπάκας έχει γράψει το βιβλίο Μυστικοί Παράμυθοι (εξαντλημένο), Το Όπλο του Νεφεληγερέτη, Το Σεξ της Ζωής και του Θανάτου, Ο Σιωπηλός Μπου, Ο Χορός του Σίβα και Now and Zen – διδάγματα ενός απρόθυμου δασκάλου, το οποίο είναι δίγλωσσο (ελληνικά-αγγλικά).

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.