Οι Εκδόσεις iWrite σάς ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την έκδοση του παιδικού παραμυθιού «Το Δρακούκι».

Το πλούσια εικονογραφημένο παραμύθι είναι σχεδιασμένο για να «μυήσει» τους μικρούς μας φίλους στην «ιεροτελεστία» του καθημερινού βουρτσίσματος των δοντιών με διασκεδαστικό τρόπο. Συνοδεύεται, μάλιστα, με cd που περιλαμβάνει 4+4 Δρακουκοτράγουδα με παρτιτούρες για τους μικρούς μας φίλους.

Οπισθόφυλλο

Το δρακούκι είναι μικρόβιο. Ανήκει στην οικογένεια των Dracucii Melanodentes, μικρόβια γνωστά για την ωφέλιμη δράση τους στη στοματοφαρυγγική κοιλότητα. Όμως το Δρακούκι έχει μια αδυναμία.

Τα γλυκά!

Όταν ζάχαρη μυρίσει – αχ! πως το ‘πλασε έτσι η φύση – το δρακούκι θα λαλήσει και θα σκάψει, θα μαυρίσει όποιο δόντι συναντά!
Η γιαγιά Ευδοντία και η Βουρτσινέα, νεράιδες των δοντιών καθώς και ο Δόκτωρ Λαμπιδάκος, ο ιππότης οδοντογιατρός, θα αναλάβουν δράση!
Τα Δρακούκια πρέπει να σταματήσουν τις καταστροφές των δοντιών άπαξ και δια παντός!

Η Συγγραφέας

Η Ανθή Σαμαρτζίδου γεννήθηκε στη Δράμα. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής του ΑΠΘ, και παράλληλα Πιάνο και Αρμονία. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στις Επιστήμες Αγωγής στο Open University της Αγγλίας.

Επαγγελματικά ασχολήθηκε με το κόμικ και την εικονογράφηση παραμυθιών και εργάστηκε σε εκδοτικούς οίκους ως εικονογράφος. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε διεθνή παιδαγωγικά συνέδρια ως εισηγήτρια.
Από το 2001 εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση ως νηπιαγωγός και μουσικός.

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Το Δρακούκι
Συγγραφείς: Ανθή Σαμαρτζίδου
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 12 ευρώ
Σελίδες: 32
ISBN: 978-960-627-083-3

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.