Ένα μοναδικό βιβλίο, 9 συνταρακτικές ιστορίες, κάθε μία έτοιμη να σου δώσει μία νέα γεύση, μια νέα εμπειρία. Ιστορίες τόσο ανθρώπινες, σκιαγραφημένες στα όρια του πραγματικού και του φανταστικού. Συνηθισμένοι άνθρωποι απέναντι σε ασυνήθιστες καταστάσεις που είναι ικανές να σε ταξιδέψουν, να ταυτιστείς μαζί τους, κόβοντας σου την ανάσα. Ο λόγος έντονος, ποιητικός, επιτυγχάνοντας να σε μαγνητίσει έως το τέλος των “εξελίξεων”. Ένα βιβλίο “αληθινό” που προσφέρει μηνύματα ζωής που άλλοτε σκοπίμως αγνοούμε και άλλοτε ξεχνάμε στη χαοτική δίνη της καθημερινότητας. Εξάλλου τίποτα δεν είναι αυτονόητο, αυτονόητο γίνεται όταν ξεχάσουμε τη μοναδικότητα του. Την ιδιαιτερότητα της κάθε περίστασης, της κάθε ζωής. Της δικής μας ζωής.

Το Σύνθημα αποτελεί μία μοναδική περίπτωση. Τα μηνύματα, η γλώσσα και τα ερωτήματα που γεννά είναι ίσως μοναδικά. Για να κατανοήσουμε τον ιδιαίτερο κόσμο του βιβλίου θα πρέπει ταυτόχρονα να ψάξουμε μέσα μας, στον εαυτό μας, αλλά και γύρω μας, στη ζωή μας. Ένα βιβλίο που σίγουρα αξίζει να διαβάσει κανείς και που πιθανόν θα του μείνει αξέχαστο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ :

Ο ΜΟΥΡΑΤΗΣ ΚΟΡΟΣΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στη Δράμα.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Γερμανικής Φιλολο­γίας και Γλώσσας του ΑΠθ.

Οι μεταπτυχιακές και διδακτορικές του σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠθ αναφέρονται στις απόψεις του Αυστριακού φιλοσόφου L. Wittgenstein σχετικά με τη γλώσσα, τα όριά της και τη σιωπή, καθώς επίσης και με τα πολιτικά-εντροπικά χαρακτηριστικά της τέχνης του 19ου και 20ού αιώνα. Εκπονεί μεταδιδακτορική έρευνα στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών του ΑΠθ σχετικά με τον λαϊκισμό.

Το 2017 εξέδωσε μια διαδικτυακή συλλογή διηγημάτων με τίτλο Επιστολές στον καθρέφτη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.