Ένα σύγγραμα πάνω στην αυτεπίγνωση και την συμφιλίωση του ανθρώπου με τον “άλλο του εαυτό”. Μέσα από έναν αριστοτεχνικά δομημένο λόγο η συγγραφέας καλεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει επιτέλους το παιδί που κρύβει μέσα του και να διαχωρίσει αυτό το παιδί σε σκοτεινό και φωτεινό. Η μάχη της αυτεπίγνωσης, η δοκιμασία που θα περάσει κάθε άτομο για να γνωρίσει πραγματικά τα γεγονότα που έχουν δημιουργήσει αυτές τις δύο αντικρουώμενες κατηγορίες μέσα του, η συναισθηματική ωρίμανση και η επαναπροσδιόριση της σχέσης του αναγνώστη με το φωτεινό και το σκοτεινό παιδί αποτελούν τις βασικές θεματικές του συγγράματος.

Η Stefanie Stahl έρχεται για να βοηθήσει τον αναγνώστη να ωριμάσει συναισθηματικά, να τον οδηγήσει ώστε ο ίδιος σταδιακά να μπορέσει να αναγνωρίσει αυτές τις δύο φωνές που κρύβει μέσα του καθώς και τον αντίκτυπο που έχουν σε ολόκληρη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής του. Μέσα από το μοναδικό λογοτεχνικό ταξίδι που βιώνουμε στο σύγγραμα της ” Το παιδί που κρύβουμε μέσα μας ” η παιδική ηλικία αποτελεί το ταξίδι ενώ η εφαρμογή των σωστών ερισμάτων, που έχουμε δεχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της ηλικίας, στην ενήλικη ζωή, τον προωρισμό μας.

“Το παιδί που κρύβουμε μέσα μας” αποτελεί σίγουρα ένα βιβλίο που θα αγαπηθεί όχι μόνο από τους λάτρεις της ψυχολογίας, αλλά από τον κάθε αναγνώστη, καθώς η Stefanie Stahl έχει τη ξεχωριστή ικανότητα να αγγίξει τις πιο τρυφερές μας αναμνήσεις, μέσω ενός ταξιδιού στο παρελθόν, σε βιώματα που αν και έχουμε επιφανιακώς ξεχάσει, βρίσκονται ακόμα θαμμένα μέσα μας περιμένοντας να τα ανακαλύψουμε.

Stefanie Stahl

Η Stefanie Stahl είναι ψυχολόγος και διατηρεί γραφείο στην πόλη Τρίερ. Ειδικεύεται στον φόβο δέσμευσης, την ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης και το «εσωτερικό παιδί». Έχει συγγράψει πολυάριθμα επιτυχημένα βιβλία, μεταξύ των οποίων τα βιβλία Ννν… όχι! – Jein! και Η Zωή Mπορεί να Eίναι και Aπλή! – Leben kann auch einfach sein! Καλείται συχνά από τα ΜΜΕ ως σύμβουλος σε θέματα ψυχολογικού ενδια­­φέροντος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.stefaniestahl.de.
1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.