Τον Οκτώβρη του 1989 γεννήθηκαν 43 μωρά από γυναίκες που προηγουμένως δεν ήταν έγκυες. Εφτά από αυτά τα παιδιά υιοθετήθηκαν από ένα άντρα ο οποίος τα μεγάλωσε εκπαιδεύοντας τα να ελέγχουν τις ηπέρ-δυνάμεις τους με στόχο να σώσουν τον κόσμο.

Όταν ο άντρας αυτός, ο θετός πατέρας τους, πέθανε, οι εφτά αυτοί ήρωες αναγκάστηκαν να ξανασυναντηθούν μετά από αρκετό καιρό. Ο καθένας τους είχε χτίσει την δική του ζωή και φαινόταν ότι πλέον τίποτα δεν τους ένωνε, δεν είχαν πλέον τίποτα κοινό εκτός του ότι μεγάλωσαν μαζί. Στην κηδεία του πατέρα τους όμως, εμφανίστηκε ο χαμένος αδερφός τους ο οποίος είχε ταξιδέψει στον χρόνο και είχε κολλήσει στο μέλλον.

Τα δεδομένα αλλάζουν όταν τους λέει ότι ο κόσμος θα τελειώσει σε 8 μέρες. Τώρα πρέπει να μάθουν να δουλεύουν μαζί ξανά, να βρουν τα πράγματα που τους ενώνουν και να σώσουν τον κόσμο.

Η όλη ατμόσφαιρα της σειράς είναι πολύ μυστήρια. Σου παρουσιάζει γεγονότα που δεν έχουν εξηγηθεί και κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να σου δίνει άκυρες πληροφορίες. Όλες όμως αυτές τις πληροφορίες καταφέρνει να τις ενώσει με ικανοποιητικό τρόπο, αφήνοντας πάντα αρκετό σασπένς για να σε κάνει να θες περισσότερα.

Οι χαρακτήρες είναι όλοι «ένας και ένας», ο καθένας πιο υπέροχος από τον άλλο. Όλοι τους έχουν ελαττώματα, όλοι τους έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες και ξεχωριστές δυνάμεις που σου είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξεις ένα αγαπημένο χαρακτήρα. (Εγώ διάλεξα τον Κλάους πάντως, είναι υπέροχος.)

Η σειρά είναι εξαιρετικά γυρισμένη, αλλά ορισμένες σκηνές είναι πραγματικά υπέροχες και σίγουρα θα καταλάβετε για ποιες μιλάω καθώς το βλέπετε. Σκηνές όπως αυτή για παράδειγμα:

Γενικά, η σειρά είναι ευχάριστη, διασκεδαστική, αστεία. Επίσης, έχει ανακοινωθεί και η δεύτερη σεζόν για το καλοκαίρι του 2020, οπότε αξίζει σίγουρα να το ξεκινήσετε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.