Το Meet Market ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2007 στον όροφο ενός μπαρ, με τον αυθορμητισμό και την ενέργεια που έχουν όλες οι καινούριες εμπειρίες. Η αρχή έγινε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ως επί το πλείστον μουσικών, σχεδιαστών, κατασκευαστών και συλλεκτών, με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης αγοράς με καλοσχεδιασμένα χειροποίητα προϊόντα  και την εναλλακτική προώθηση της δουλειάς τους, στo πλαίσιo μιας συνάντησης, μιας ανοιχτής πρόσκλησης σε όλους.

Σήμερα, το Meet Market είναι τόπος συνάντησης δημιουργών και πελατών, όπου μπορούν ν’ αναπτυχθούν ανθρώπινες προσωπικές σχέσεις και να γίνουν γόνιμες συζητήσεις με οφέλη για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή.

Το σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων άνοιξε για ακόμα μια φορά τις πύλες της για να υποδεχτεί την 20η διοργάνωση του Meet Market, την οποία φυσικά συνόδεψαν συναυλίες, happenings, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, παραστάσεις κληρώσεις και δώρα ενώ δεν έλειπε η παρουσία φαγητού από ethnic κουζίνες και φυσικά τα δροσερά κοκτέιλς για να ξεδιψάσουν το κοινό που απολάμβανε την βόλτα από τους πάγκους που είχαν στην στηθεί ολόγυρα.

Οι επισκέπτες του Meet Market είχαν την δυνατότητα να διαλέξουν αναμέσα σε μια τεράστια γκάμα σε κοσμήματα, βιβλία, διακοσμητικά, δίσκους, ρούχα, καλλυντικά, τρόφιμα, βιολογικά προιόντα και άλλα πολλά, τα οποία ανταποκρίθηκαν  στα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών. Ο νομαδικός χαρακτήρας του αλλά και η δυναμικότητα που το χαρακτηρίζει του δίνει μια όλο και πιο ανοδική πορεία όσο περνούν τα χρόνια.

Όπως άλλωστε έχουν τονίσει και οι διοργανωτές: “Το Meet Market υπάρχει εξαιτίας της πληθώρας από εντυπωσιακές ιδέες, πρωτοβουλίες και προσπάθειες που συμβαίνουν γύρω μας. Στην ουσία αυτό που αγωνιζόμαστε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε την επιχειρηματική αφθονία και να ενισχύσουμε έμπρακτα την ιδέα ότι μπορούμε να αναπτυχθούμε  μέσα από εναλλακτικές, ανεξάρτητες και αλληλέγγυες δράσεις.”

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και ουσιαστικές δράσεις που έχουν γίνει και σίγουρα έχει να διανύσει πολλά χρόνια διοργάνωσης ακόμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:”https://themeetmarket.gr/el/about/

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.