ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το THE END Concept μετά την εντυπωσιακή παρουσίασή του πριν λίγες ημέρες, επανέρχεται δυναμικά με ένα διαδραστικό Φεστιβάλ για ενήλικες και εφήβους στις 2 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι.

Το THE END – THE FESTIVAL EDITION είναι ο τρόπος να μετατρέψουμε τη θεωρία σε πράξη. Ο σκοπός του φεστιβάλ είναι να φέρει κοντά νέους και μεγάλους και να αποτελέσει έμπρακτη εφαρμογή των τριών αξιών του THE END Concept, την κατανόηση, την αποδοχή, την αγάπη.

Μία σειρά εμπνευστικών ομιλιών (THE END Talks) από ειδικούς και ανθρώπους που έχουν σημαντικά βιώματα γύρω από το κάθε θέμα του THE END, θα ταξιδέψουν το κοινό σε ένα κόσμο όπου όλα είναι εφικτά. Άνθρωποι που αντιμετώπισαν σημαντικές δυσκολίες στη ζωή, γίνονται το ζωντανό παράδειγμα, πως βάζοντας ένα τέλος σε όσα μας κρατούν πίσω, είναι μόνο η αρχή για μία ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή. Εάν έστω ένας μπορεί να εμπνευστεί και να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, τότε όλοι μπορούμε!

Παράλληλα με τις ομιλίες, θα πραγματοποιηθούν ειδικά σεμινάρια (THE END Workshops), σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες το πολύ των 30 ατόμων, στη διάρκεια των οποίων θα συζητηθούν και εξασκηθούν πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισης των θεμάτων του THE END, ώστε οι συμμετέχοντες σε αυτά να μπορέσουν να φύγουν με πρακτικά «εργαλεία» ως προς την επίλυση των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν έφηβοι 12 ετών και άνω, καθώς και ενήλικες, γονείς ή μη, και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων με άμεσο ενδιαφέρον στις θεματολογίες μας.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στα πλαίσια του THE END – THE FESTIVAL EDITION είναι τα εξής:

Bullying / Ρατσισμός / Ενδοοικογενειακή Βία / Κίνδυνοι του Ίντερνετ / Επιρροή των Social Media / Επιφανειακές Σχέσεις /

Οικολογική Καταστροφή / Κατάθλιψη / Ανασφάλεια για το Μέλλον / Υλισμός / Στερεότυπα Φύλου / Εξαρτήσεις

Στην κεντρική σκηνή των THE END Talks, θα παρουσιαστούν από την κα. Ξένια Κούρτογλου τα αποτελέσματα της Πανελλαδικής Έρευνας της Focus Bari, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε ποια είναι τα κυρίαρχα ζητήματα της Ελληνικής κοινωνίας και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Στη συνέχεια, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και να εμπνευστούμε από πλειάδα ομιλητών, μεταξύ των οποίων η Ράνια Θρασκιά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίκος Φραγκιάς, ο Γιώργος Χρανιώτης, και ειδικοί επαγγελματίες του coaching, της ψυχολογίας και άλλων κλάδων.

Το σχεδιασμό και τη διενέργεια των διαδραστικών THE END Workshops έχουν αναλάβει η Ράνια Θρασκιά με την ομάδα της στο Κέντρο Προσωπικής & Οικογενειακής Εξέλιξης, καθώς και η Αναστασία Καραγιαννοπούλου, νευροψυχολόγος-συγγραφέας της ψυχολογικής ανάλυσης στο βιβλίο “THE END”.

Όσοι προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τη μεγαλύτερη κατασκευή 3D Printing, στην Ελλάδα, μία αναπαράσταση του Δέντρου της Ζωής όπως αυτό απεικονίζεται στο λογότυπο του THE END, ευγενική προσφορά της εταιρείας GET3D. Κανένας δεν πρέπει να χάσει αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Οι θέσεις στο Φεστιβάλ είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, επομένως οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να κλείσουν τα εισιτήριά τους άμεσα στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/end-festival-edition-2019

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Έλενα Γεωργανά (elena@brbconcepts.eu), δημιουργό του THE END Concept και Curator του THEEND – THE FESTIVAL EDITION ή επισκεφτείτε τη σελίδα του THE END Concept στο Facebook:

https://www.facebook.com/theendconcept/

To THE END Concept με τις δράσεις του στηρίζει το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Ελάτε μαζί μας, να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.