Σάλο έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της κυκλοφορίας ενός καινούριου horror game από τους δημιουργούς του Until Dawn, το οποίο λατρέψαμε. Πίσω στις 22 Αυγούστου 2018 το κανάλι IGN μεταφόρτωσε ένα βίντεο στο YouTube με τον τίτλο  “9 Minutes of The Dark Pictures: Man of Medan Gameplay”, το οποίο προβλήθηκε ζωντανά στο Gamescom 2018, ξεσηκώνοντας τους φανς των τίτλων τρόμου.

Πράγματι, μετά από ένα χρόνο έφτασε η στιγμή για την κυκλοφορία ενός από τους πιο πολύ-αναμενόμενους τίτλους του 2019. Οι δημιουργοί της Supermassive Games παρουσίασαν πριν από λίγες ώρες το τρέιλερ του νέου τίτλου The Dark Pictures: Man of Medan που θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου 2019 για τα PlayStation 4, Microsoft Windows και Xbox One. Το παιχνίδι αποτελεί τον πρώτο τίτλο της “The Dark Pictures” Ανθολογίας, φέρνοντάς προς το μέρος μας ένα κύμα υπερφυσικής φρικαλεότητας η οποία λαμβάνει χώρα σε ένα πλοίο- φάντασμα, στα νερά του Ειρηνικού ωκεανού.

Οι δημιουργοί είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις έπειτα από την κυκλοφορία του Until Dawn το οποίο μας τρομοκράτησε και μας εντυπωσίασε με τα ρεαλιστικά γραφικά του, το δυναμικό του storyline και την άριστη σκηνοθεσία του. Πλέον οι φανς (μεταξύ αυτών κι εμείς φυσικά) περιμένουν κάτι παρόμοιο ή και ακόμα πιο «δυνατό» από τον νέο αυτό τίτλο, που θα τους αφήσει με ανοιχτά τα στόματα. Ας μιλήσουμε όμως λίγο πιο αναλυτικά για το τι να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι.

Το παιχνίδι αποτελεί, όπως προαναφέρθηκε, horror game τίτλο με third person οπτική. Στη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες ελέγχουν πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες οι οποίοι βρισκονται παγιδευμένοι σε ένα πλοίο- φάντασμα. Όπως και στο Until Dawn, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε dialogue options με άλλους χαρακτήρες ή να λάβουν διάφορες αποφάσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα επηρεάσουν την πλοκή του παιχνιδιού. Στόχος των παικτών είναι φυσικά να κρατήσουν όλους τους βασικούς χαρακτήρες ζωντανούς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι το να μην επιβιώσει κανένας χαρακτήρας είναι απόλυτα εφικτό. Παράλληλα, τα action sequences περιέχουν κυρίως quick time events, ενώ οι παίκτες μπορούν να ανακαλύψουν, εντός παιχνιδιού, διάφορες σκοτεινές εικόνες οι οποίες αποτελούν προειδοποιήσεις για γεγονότα που ενδέχεται να ακολουθήσουν, ανάλογα, πάντα, με τις επιλογές τους. Τέλος, το παιχνίδι διαθέτει δύο multiplayer modes, ονομαζόμενα “Shared Story” και “Movie Night”.

Ραντεβού την επόμενη βδομάδα για το Game Review του συναρπαστικού αυτού νέου τίτλου!

7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.