Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφές Φύλλις Γαβριηλίδου, ειδική Meta-Μάθησης και συνιδρύτρια του «The Brain Hacking Academy», του µεγαλύτερου ελληνικού podcast αυτοβελτίωσης και προσωπικής ενδυνάµωσης, παρουσιάζουν με χαρά τον οδηγό αυτοβελτίωσης «Τα Μυστικά της Μνήμης - Πως να θυμάσαι τα πάντα».

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφές Φύλλις Γαβριηλίδου, ειδική Meta-Μάθησης και συνιδρύτρια του «The Brain Hacking Academy», του µεγαλύτερου ελληνικού podcast αυτοβελτίωσης και προσωπικής ενδυνάµωσης, παρουσιάζουν με χαρά τον οδηγό αυτοβελτίωσης «Τα Μυστικά της Μνήμης – Πως να θυμάσαι τα πάντα».

Τα Μυστικά της Μνήμης

Θα θέλατε να είχατε καλύτερη µνήµη;

Θα θέλατε να ξέρατε τον τρόπο να θυµόσαστε πολύ περισσότερα;

Νιώθετε συχνά πως έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες;

Πώς θα σας φαινόταν, αν σας έλεγα πως δεν υπάρχει καλή και κακή µνήµη;

Πως στην πραγµατικότητα η µνήµη µας είναι απλά εκπαιδευµένη ή ανεκπαίδευτη;

Μέσα από τα εργαλεία και τις τεχνικές που σας δίνονται σε αυτό το βιβλίο µπορείτε να αποκτήσετε “εκπαιδευµένη µνήµη”, ξεκινώντας σήµερα κιόλας.

Θα µάθετε:

  • Ποια είναι τα κλειδιά της αποµνηµόνευσης και πώς να κατακτήσετε τις καλύτερες τεχνικές µνήµης στον κόσµο
  • Ποιες στρατηγικές θα σας βοηθήσουν να θυµόσαστε όλο και περισσότερα
  • Πώς να προγραµµατίσετε το µυαλό και τη µνήµη σας έτσι, ώστε να αρχίσουν να δουλεύουν υπέρ σας

Ποιοι είναι οι τέσσερις πυλώνες που επηρεάζουν άµεσα τη µνήµη σας και πώς να “ντοπάρετε” το µνηµονικό σας

  • Απλές και πανίσχυρες τεχνικές για να βελτιώνετε τη συγκέντρωσή σας όλο και περισσότερο κάθε µέρα

Αν λοιπόν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν πως δεν έχουν καλή µνήµη, θέλετε να αποκτήσετε “εκπαιδευµένη µνήµη” και να ανακαλύψετε περισσότερα για τις δυνατότητες που έχει το µυαλό σας, έχετε στα χέρια σας ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Τι λέτε; Αξίζει να δοκιµάσετε;

Η Συγγραφέας

Είµαι ειδική Meta-Μάθησης και συνιδρύτρια του “The Brain Hacking Academy”, του µεγαλύτερου ελληνικού podcast αυτοβελτίωσης και προσωπικής ενδυνάµωσης, που σας βοηθάει να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Πίσω από οτιδήποτε κάνω κρύβεται ένα όραµα:

Ένας κόσµος όπου οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τις πραγµατικές τους δυνατότητες και τις αξιοποιούν στο έπακρο. Ένας κόσµος όπου οι άνθρωποι παίρνουν τον έλεγχο του µυαλού τους, του ισχυρότερου εργαλείου που έχουν στη διάθεσή τους, και δηµιουργούν τη ζωή τους όπως την ονειρεύονται.

Το µυαλό σας µπορεί να κάνει για εσάς πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε και είµαι σίγουρη ότι αυτό το βιβλίο θα αποτελέσει ένα από τα βήµατα που θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Μπορείτε να µάθετε περισσότερα για τις δυνατότητές σας στο phyllisgabriel.com και να βρείτε εκεί άρθρα, σεµινάρια και εργαλεία για να τις ενισχύσετε. Θα χαρώ πολύ να σας καλωσορίσω στον κόσµο µου.

Φύλλις Γαβριηλίδου

Στοιχεία βιβλίου

Τίτλος: Τα Μυστικά της Μνήμης

Συγγραφέας: Φύλλις Γαβριηλίδου

Εκδόσεις: iWrite

Τιμή Λιανικής: 12 ευρώ

Σελίδες: 198

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.