Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής το βιβλίο “Σκουριασμένη Αυτοκτονία” του Απόστολου Μακρίδη.

Λίγα Λόγια Για Το Βιβλίο

Δύο άνδρες που παραμένουν ανώνυμοι αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι με βάση την μνήμη και την λήθη.Ο ένας έχει τη δύναμη του Θεού ενώ ο άλλος ήρθε από τον κόσμο των νεκρών.Φόντο στο παραπάνω βιβλίο έχουμε την αυτοκτονία ενός στρατιώτη,όμως οι φορείς της εξουσίας προσπαθούν με σκοπό να ξεχαστεί η αυτοκτονία αυτή χωρίς να μνημονεύσουν τον αυτόχειρα.Παρολ’αυτά οι κινητήριες δυνάμεις του σύμπαντος αποκαθιστούν την αδικία.Το παιχνίδι αυτό ανάμεσα στους δύο άνδρες θολώνει την αλήθεια,όμως μας είναι γνωστό ότι οι νεκροί θυμούνται και εκδικούνται με τον τρόπο τους.Η αποκάλυψη της αλήθειας θα συντρίψει και αθώους και ενόχους.

Λίγα Λόγια Για Τον Συγγραφέα

Απόστολος Μακρίδης

Ο Απόστολος Μακρίδης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα με σπουδές στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στις θεατρικές σπουδές.Ο μόνιμος τόπος όπου έχει εγκατασταθεί είναι η Κύπρος όπου εργάζεται κατά βάσιν ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση.Αρκετά διηγήματά του έχουν γνωρίσει διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο με αποτέλεσμα την δημοσίευσή τους σε ανθολογίες τόσο έντυπες όσο και ηλεκτρονικές.Το βιβλίο του όπου αναφέρθηκα προηγουμένως αποτελεί θεατρικό έργο και πήρε έπαινο στον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό θεατρικού έργου της ΕΣΕ(Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος).

Λεπτομέρειες Βιβλίου

  • Τίτλος:Σκουριασμένη Αυτοκτονία
  • Συγγραφέας:Απόστολος Μακρίδης

Το παραπάνω βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός,Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας.Επίσης βρίσκεται και στο ηλεκτρονικό κατάστημα elkistis.gr/eshop.

Όσον αφορά το αναγνωστικό κοινό της Θεσσαλονίκης έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής τις εργάσιμες ώρες στο κέντρο της πόλης(Αρριανού 15) ή κατόπιν παραγγελίας χωρίς μεταφορικά στο τηλέφωνο 231 403 7484 ή 6977853682.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.