Το καλοκαίρι του 2020 μας βρίσκει με κορονοϊό, με διάθεση, όμως, άκρως καλοκαιρινή και με τάσεις φυγής έπειτα από τόσες μέρες μέσα στην καραντίνα. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που θέλουν να πάνε διακοπές, αλλά φοβούνται τις μεταφορές με πλοία, αεροπλάνα και άλλα μέσα, νομίζω σου έχουμε βρει μία λύση. Είναι μία πρόταση αρκετά οικονομική που περιλαμβάνει όλη σου την παρέα, όπου θα μπορέσεις να επισκεφτείς πολλά μέρη και όπου το κρεβάτι σου βρίσκεται πάνω σε 4 τροχούς. Μιλάμε για το τροχόσπιτο…φίλε και φίλη αναγνώστη.

Για τα περισσότερα απλά τροχόσπιτα ο μέγιστος αριθμός επιβατών είναι περίπου τα 4 άτομα. Πρέπει να ξέρετε, ότι για μία ενοικίαση τροχόσπιτου δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ειδικό δίπλωμα, αλλά ένα δίπλωμα Κατηγορίας Β. Στην τιμή ενοικίασης συνήθως περιλαμβάνονται ο απεριόριστος αριθμός χιλιομέτρων, ασφάλιση, οδική βοήθεια και εξοπλισμός. Περαιτέρω εξοπλισμούς, όπως σεντόνια κτλ., μπορείς να τα φέρεις εσύ ή ακόμα να τα ενοικιάσεις επί τόπου.

Όσον αφορά τις τιμές αυτές εξαρτιόνται κυρίως από το μοντέλο τροχόσπιτου που θα νοικιάσεις, αλλά και από την περίοδο που θα γίνει η ενοικίαση. Υπάρχει η χαμηλή, η μεσαία και η υψηλή περίοδος. Χαμηλή είναι η περίοδος μεταξύ 15 Οκτωβρίου έως και 15 Μαίου, όπου οι τιμές κυμαίνονται 120 έως και 160 ευρώ( ενδεικτικά). Η υψηλή περίοδος είναι από τη 1 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου, όπου οι τιμές κυμαίνονται από 170 έως και 230 ευρώ. (ενδεικτικά). Την μεσαία περίοδο αποτελούν οι υπόλοιπες ημερομηνίες, όπου οι τιμές κυμαίνονται από 140 έως και 190 ευρώ(ενδεικτικά). Αν σας φαίνονται πολύ μεγάλα αυτά τα ποσά, σκεφτείτε πως αυτό το ποσό θα διαιρεθεί δια του αριθμού των επιβατών.

Σκεφτείτε αυτά που σας παραθέσαμε παραπάνω και βρείτε τους προορισμούς που θέλετε να επισκεφτείτε, καθώς τροχόσπιτο σημαίνει αυτονομία και ελευθερία.

Foundation: το συνηθέστερο πρόβλημα

Δες την σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Ενημερώσου για τις δράσεις μας

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.