Η Υπόθεση:

Το Έτερος Εγώ – Κάθαρσις αποτελεί την σκοτεινή συνέχεια του Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές. Αυτή την φόρα η ιστορία ακολουθεί μια καλοσυστημένη πλεκτάνη που στήθηκε εις βάρος του Ηλία Βελισσαράτου. Ο υποψήφιος Πρύτανης είναι μπλεγμένος σε μια σειρά δολοφονιών φοιτητριών που έρχεται να ταράξει τα νερά του πανεπιστημίου.

Έτερος Εγώ – Κάθαρσις

Στο τέλος του 8ου επεισοδίου του 1ο κύκλου ο Βελισσαράτος ξυπνάει δίπλα στο πτώμα μιας φοιτήτριας. Φοβισμένος τηλεφωνεί για βοήθεια στον καλό του φίλο και συνεργάτη, καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαίνη. Ο Δημήτρης Λαίνης καλείται να βρει την άκρη του νήματος σε μια καλοστημένη παγίδα. Ποιος θα επωφεληθεί από την ενοχοποίηση του Βελισσαράτου? Θα καταφέρει ο εγκληματολόγος να βρει την λύση και να σώσει τον φίλο του? Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μόλις άρχισε.

Έτερος Εγώ Κάθαρσις: Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά | Youfly

Ο Δημήτρης Λαίνης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, οι οποίοι έχουν σαν κύριο ύποπτο τον Πρύτανη. Καθ’όλη την διάρκεια της σειράς οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Η παγίδα που έχει στηθεί αναγκάζει τους ήρωες να παίξουν σ’ένα καλοστημένο παιχνίδι. Εν αντιθέσει με το μοτίβο της ταινίας και του 1ου κύκλου, εδώ τα θύματα φέρουν ένα τατουάζ με την μορφή της μέδουσας.

 

Έτερος Εγώ - Κάθαρσις

Οι Χαρακτήρες:

Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας, Απόστολος Μπαρασόπουλος. Τον ρόλο του νέου Προϊστάμενου του τμήματος ανθρωποκτονιών Νίκου Βανόρτα αναλαμβάνει ο Τάσος Νούσιας.

 

Επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει ως Υποστράτηγος της Αστυνομίας. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μελισσάνθη Μαχούτ και ο Δημήτρης Καπετανάκος, υποδύονται για ακόμα μία φορά την γενετίστρια Ελένη Μαρούδα, την Τόνια, και τον Άλκη Μασάτο, αντίστοιχα.

Στο καστ της σειράς εμφανίζονται επίσης, ο (Μελέτης Κροκίδης), ο Γεράσιμος Γεννατάς (Γρύπας), και η Άννα Μενενάκου, ως αστυνόμος Μάρθα Καρρά. Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κόρα Καρβούνη, Πολύδωρος Βογιατζής, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας κ.α.

Το τραγούδι των τίτλων αρχής «I Lost My Soul» είναι του George Gaudy, ενώ την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Κώστας Μαραγκός.

Η σειρά «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τη σελίδα μας σε Facebook, Instagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project