«Το Μυστικό – Καθημερινά Μαθήματα Ζωής» της Ρόντα Μπερν κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο. Η διάσημη συγγραφέας του «Μυστικού» δείχνει, μέσα από ασκήσεις, συμβουλές και ενορατικές ιδέες, τον τρόπο να ζούμε καθημερινά σε αρμονία με τους νόμους που κυβερνούν τα ανθρώπινα όντα και να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής.

Με το «Μυστικό», το διάσημο έργο της Rhonda Byrne, το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Πεδίο» πριν από δύο περίπου χρόνια, η δημοφιλής συγγραφέας δίνει απαντήσεις σε προαιώνια υπαρξιακά ερωτήματα και μας βοηθά να κατανοήσουμε τη βαθύτερη ουσία της υπόστασής μας και τη δύναμη του Σύμπαντος να αλλάζει τη ζωή μας.

Στο «Μυστικό» μιλά για τον παγκόσμιο νόμο της έλξης, μέσω του οποίου ο καθένας μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα αντικείμενα του πόθου του. Με άλλα λόγια, οι σκέψεις μας εκπέμπουν σε κάποιες συχνότητες και προσελκύουν όμοιές τους σκέψεις, αφού η κάθε σκέψη τραβά σαν μαγνήτης την επόμενη. Όταν κάνουμε τις ίδιες σκέψεις, και μάλιστα αρνητικές, εδραιώνουμε ένα αρνητικό καθεστώς. Αν όμως αλλάξουμε το σκεπτικό μας, δηλαδή τη συχνότητα στην οποία εκπέμπουμε τις σκέψεις μας, τα πράγματα αλλάζουν. Μέσω της νοερής απεικόνισης, που είναι η προβολή στη σκέψη μας του πώς θα θέλαμε να είναι τα πράγματα για μας, στέλνουμε στο Σύμπαν το μήνυμα αυτού που επιθυμούμε. Και αντί να σκεφτόμαστε τι δεν έχουμε, πρέπει να σκεφτόμαστε και να νιώθουμε σαν να έχουμε ήδη αποκτήσει αυτά που επιθυμούμε. Και τότε θα δούμε να υλοποιούνται αυτά που επιθυμούμε.

Το σημαντικό όμως είναι να βιώσουμε τις παραπάνω αρχές. Με το βιβλίο «Το Μυστικό – Καθημερινά Μαθήματα Ζωής», η Rhonda Byrne, μέσα από ασκήσεις, συμβουλές, ενορατικές ιδέες και αποστάγματα σοφίας, δείχνει τον τρόπο να ζούμε καθημερινά σε αρμονία με τους νόμους που κυβερνούν όλα τα ανθρώπινα όντα και να μπορέσουμε τελικά να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας.

Έτσι, γνωρίζοντας τις αλήθειες που αποκαλύπτει το «Μυστικό», ο καθένας θα είναι σε θέση να εφαρμόσει τον νόμο της έλξης και τότε θα δει να αλλάζει θετικά η ζωή του.
Η Rhonda Byrne είναι δημιουργός του ντοκιμαντέρ Το Μυστικό, ενός φιλμ που σάρωσε ανά τον κόσμο το 2006, αλλάζοντας εκατομμύρια ζωές και δημιουργώντας ένα διεθνές κίνημα. Αργότερα, την ίδια χρονιά, η Ρόντα εξέδωσε το ομότιτλο βιβλίο. Το Μυστικό έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από πενήντα γλώσσες και παραμένει ένα από τα μακροβιότερα σε πωλήσεις βιβλία του αιώνα μας.
Τρία ακόμα μπεστ σέλερ έργα συγκαταλέγονται στο συγγραφικό ενεργητικό της: Η Δύναμη (2010), Η Μαγεία (2012) και Ο  Ήρωας (2013). Τα δύο πρώτα ήδη κυκλοφορούν, μαζί με το βιβλίο Πώς το Μυστικό Άλλαξε τη Ζωή μου, από τις εκδόσεις «Πεδίο», ενώ το τρίτο θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.