συνθέσεις
Πηγή: pinterest.com Προφίλ: Sisi

Μουσική. Μία λέξη, χιλιάδες ικανότητες. Έχει την ιδιότητα να καταφέρνει το αδύνατο, να  εκφράζει τα συναισθήματά μας όταν ερωτευόμαστε ή να μας διώχνει τις αρνητικές σκέψεις όταν το έχουμε ανάγκη. Μας γαληνεύει και μας ηρεμεί σε μία γοργή πολλές φορές πραγματικότητα. Άλλοι την χαρακτηρίζουν ως έναν διακαή πόθο για ζωή και άλλοι ως ένα τρόπο ηρεμίας της ψυχής. Όποια κατεύθυνση και αν επιθυμείς αυτό που έχει αξία είναι να εκφράζεσαι μέσα από την μουσική. Να βρίσκεις τον εαυτό σου όταν νιώθεις πως όλα έχουν χαθεί και να αναζητάς την μελωδία σε κάθε στιγμή της ζωής σου. Μία μελωδία που θα σε ταξιδεύει.

Οι μουσικές συνθέσεις που ακολουθούν αποτελούν την δική μου φυγή από το άγχος της καθημερινότητας. Εύχομαι να τις αγαπήσεις όσο και εγω!

  • Arrival of The birds- The Cinemanic Orchestra

Αποτελεί την μουσική υπόκρουση της ταινίας The Crimson Wing: Mystery of the Flamingos, η οποία αναφέρεται στις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες τα νεογέννητα Flamingos προσπαθούν να αναπτυχθούν. Πρόκειται για μία μελωδία που με μεταφέρει στο κλίμα μιας ταινίας ενώ ταυτόχρονα γαληνεύει το μυαλό μου.

  • Comptine d’Un Autre Été- Die fabelhafte Welt der Amélie

Ένα soundtrack που είναι βασισμένο στην ταινία Amelie. Η Αμελί Πουλέν είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε απομονωμένη από τα υπόλοιπα παιδιά. Πιο μόνη από ποτέ η Αμελί, αναπτύσσει μια παράξενη φαντασία. Σκοπός της ζωής είναι να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους ενώ ταυτόχρονα ψάχνει και η ίδια την ευτυχία. Σίγουρα οι μουσικές συνθέσεις οι οποίες είναι βασισμένες σε ταινίες μου δημιουργούν μία μεγαλύτερη συγκίνηση.

  • Yiruma – River Flows In You

  • Yiruma – Kiss the rain
“I don’t know what hurts you
But I can feel it too”
  • La La Land Soundtrack

Παρόμοια άρθρα:

Για περισσότερη έμπνευση ακολουθήστε μας σε FacebookInstagram και Spotify.

Giving Sight by Beasty-Press // Giving Sight The Project

3 COMMENTS

Comments are closed.