Μοναδικά καλοκαίρια στην Αθήνα! Τους καλοκαιρινούς μήνες μελέτες έχουν δείξει πως η διάθεση μας ανεβαίνει και ψάχνουμε τρόπους ώστε να διοχετεύσουμε την τόση ενέργεια που κρύβουμε μέσα μας. Ανεξάρτητα από το αν λατρεύεις αυτή την εποχή ή όχι, η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειμμα από τον χείμαρρο των υποχρεώσεων, που σε κατακλύζουν τον χειμώνα γίνεται όλο και πιο μεγάλη. Πρόκειται για την περίοδο όπου ο χρόνος μοιάζει να κυλάει τόσο γρήγορα που δύσκολα μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε όλες τις στιγμές χαράς αλλά και λύπης που περάσαμε. 

  Μοναδικά καλοκαίρια στην Αθήνα λοιπόν. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα έστω και στο ελάχιστο με τις ιδέες που σου έδωσα στο προηγούμενο μου άρθρο. Σίγουρα το εύχομαι και είμαι εδώ για να εξερευνήσουμε μαζί μία άλλη οπτική για το φετινό καλοκαίρι.

καλοκαίρια
Πηγή: pinterest.com
Πάμε εκδρομή..

  Μπορεί οι μονοήμερες εκδρομές να αποτελούν ταλαιπωρία για ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, ωστόσο είναι η ιδανική λύση ώστε οι μέρες στην πόλη να μην φαντάζουν αμέτρητες. Η Αθήνα βρίσκεται κοντά σε πολύ όμορφα μέρη και ιδιαίτερα οικονομικά. Είναι η τέλεια ευκαιρία λοιπόν ώστε να τα εξερευνήσεις.

 

 

 

Camping..
Πηγή: pinterest.com

   Αν είσαι άνθρωπος που αγαπά να εξερευνά νέα μέρη και να ζει με ανεβασμένη αδρεναλίνη τότε το καμπινγκ θα σου προσφέρει ξεχωριστές καλοκαιρινές μέρες. Διάλεξε ένα μέρος κοντά στην Αθήνα δίπλα στην θάλασσα όπου επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ, σε αντίθετη περίπτωση επισκέψου ένα οργανωμένο. 

 

 

Κάνουμε μία βουτιά στις πισίνες..

   Αν θέλεις να νιώσεις τουρίστας ακόμα και μέσα στην πόλη μπορείς να διαλέξεις μία πισίνα στο αγαπημένο σου μέρος. Μόνος ή με παρέα απόλαυσε το αγαπημένο σου κοκτέιλ και άσε το μυαλό σου να αδειάσει από οτιδήποτε σε απασχολεί.

Πηγή: pinterest.com
   Κάνουμε ποδήλατο..
καλοκαίρια
Πηγή: pinterest.com

   Η αλήθεια είναι πως κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών η ανάγκη σου να κάνεις μία βόλτα με το ποδήλατο σου περιορίζεται εξαιτίας της κίνησης που κυριαρχεί στους δρόμους. Εκμεταλλεύσου την ησυχία που υπάρχει στην πόλη αυτούς τους μήνες και κάνε πράγματα που επιθυμούσες εδώ και καιρό.

Πηγή: pinterest.com
  Βραδινά μπάνια..

  Όλοι αγαπάμε να περνάμε χρόνο στην θάλασσα τα καλοκαίρια καθώς οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και μία βουτιά φαντάζει σωτήρια για να δροσιστούμε. Ιδιαίτερα το βράδυ, αυτό μπορεί να γίνει πιο διασκεδαστικό αν το συνδυάσεις με ένα beach party μέχρι πρωίας..

 

   Άρχισε το χόμπι που πάντα ήθελες..
Πηγή: pinterest.com

Για πολλούς ο χειμώνας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικός γεγονός που μας απομακρύνει από τις επιθυμίες μας. Διάλεξε το χόμπι που πάντα ήθελες και νιώσε πιο δημιουργικός από ποτέ.

  Πες όχι στην τεχνολογία..

   Προστάτευσε τον εαυτό σου και μείωσε τις πολλές ώρες χρήσης της τεχνολογίας. Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του χειμώνα που απαιτούν την χρήση υπολογιστή και απόλαυσε τον ήλιο που ανατέλλει κάθε πρωί!

 

 Σίγουρα, τα ενδιαφέροντα του κάθε ανθρώπου είναι ξεχωριστά και ποικίλουν. Οι  δραστηριότητες που υπάρχουν στην Αθήνα αυτούς του μήνες μπορούν να σου προσφέρουν ένα μοναδικό καλοκαίρι. Το παν είναι να έχεις καλή διάθεση και όρεξη για νέες περιπέτειες!

Δες τη σελίδα μας στο Facebook

Δες τη σελίδα μας στο Instagram

Μοναδικά καλοκαίρια στην Αθήνα vol.1

givingsight_by_beasty