Μοναδικά καλοκαίρια, καλοκαίρια που θα θυμόμαστε για πάντα! Όχι γιατί όλα ήταν φανταστικά και παραμυθένια αλλά γιατί αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτή την πορεία στη ζωή μας. Να κάνουμε καθημερινά οτιδήποτε κάνει τον χρόνο να παγώνει σε στιγμές που το χαμόγελο είναι μεγαλύτερο από κάθε εμπόδιο που προκύπτει στον δρόμο μας.

Για πολλούς το καλοκαίρι έχει ταυτιστεί στην συνείδηση τους με στιγμές γαλήνης και ελευθερίας σε εξωτικά μέρη. Ωστόσο πολλοί είναι οι άνθρωποι που διανύουν τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην πρωτεύουσα. Απαραίτητο στοιχείο λοιπόν για να επιβιώσεις στην πόλη είναι να μην ξεχνάς πως όπου και να βρίσκεσαι μπορείς να δημιουργήσεις ξεχωριστές αναμνήσεις. Είμαστε εδώ για σένα, να σου προτείνουμε δραστηριότητες που θα γεμίσουν τις μέρες αλλά και τις νύχτες σου με στιγμές ευτυχίας!

Πάμε σινεμά…

Δεν ξέρω αν είναι η δική μου αίσθηση αλλά οι θερινοί κινηματογράφοι δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που δύσκολα μπορείς να εξηγήσεις. Διάλεξε λοιπόν την αγαπημένη σου ταινία μαζί με την ιδανική παρέα για εσένα και δώσε μία διαφορετική νότα στην βραδιά σου.

Cine "Paris" Plaka Athens
Πηγή: https://gr.pinterest.com/pin/801429696165310478/
Στις ακρογιαλιές..

καλοκαίρια

Η εικόνα της θαλάσσης είναι κάτι που μας κάνει συναισθηματικά ήρεμους και γαλήνιους. Είτε είναι μέρα είτε νύχτα επέλεξε την αγαπημένη σου παραλία. Αυτή που γεμίζει την καρδιά σου με αισιοδοξία και άδειασε το μυαλό σου από οτιδήποτε σε κάνει να προβληματίζεσαι. Μόνος ή με παρέα το σίγουρο είναι πως ύστερα από μία βόλτα, το υγρό στοιχείο θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

 

Athens,Greece at night. 🇬🇷
Πηγή: pinterest.com
 Στης Αθήνας τα βουνά..

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από μία πόλη γεμάτη φώτα. Με τον νυχτερινό δροσερό αέρα να σου δίνει μία άλλη οπτική της πόλης που δεν είχες την ευκαιρία να απολαύσεις τον χειμώνα! Άδραξε την ευκαιρία και εξερεύνησε τοπία και μέρη που θα σε αφήσουν έκπληκτο/η.

 

 

 

Πηγή: pinterest.com
Το πικ-νικ είναι πάντοτε μία καλή ιδέα..

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν τα πικ-νικ τότε το καλοκαίρι σου είναι σε καλό δρόμο! Ετοίμασε φαγητά με τους αγαπημένους σου, πήγαινε στην φύση και κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου.

 

 

 

 

Συναυλίες και μουσικές βραδιές..

Τους καλοκαιρινούς μήνες πολλοί Δήμοι οργανώνουν μουσικές βραδιές και σου υπόσχονται ένα ξεχωριστό καλοκαίρι. Μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί, εκμεταλλεύσου την ερημιά που επικρατεί στην πόλη αυτούς τους μήνες, κλείσε εισητήρια και άσε την μαγεία της μουσικής να σε ταξιδέψει. Σε αντίθετη περίπτωση οργάνωσε με την δική σου παρέα μια βραδιά μουσικής!

https://gr.pinterest.com/pin/84020349269591061/

Δεν ξέρω αν σε έπεισα έστω και στο ελάχιστο πως οι διακοπές στην Αθήνα μπορούν να γίνουν μοναδικές. Ωστόσο μην ξεχνάς πως το σημαντικότερο είναι να φορέσεις το πιο φωτεινό σου χαμόγελο και να κάνεις την κάθε μέρα σου ξεχωριστή. Μην μετράς τις μέρες στην Αθήνα αλλά κάνε τις μέρες να μετρήσουν!

Μοιράσου στα σχόλια μαζί μου επιπλέον δραστηριότητες για το καλοκαίρι στην πόλη και σου εύχομαι ένα τέλειο καλοκαίρι όπου και αν βρίσκεσαι!

Δες τη σελίδα μας στο Facebook

Δες τη σελίδα μας στο Instagram

Για τις παλιές αγάπες..