Μαζί
https://gr.pinterest.com/pin/14707136256957346/

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Πόσο όμορφο είναι το μαζί. Κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν πιο δυνατοί. Πορευόμαστε γεμάτοι όνειρα και ελπίδα για το μέλλον ξέροντας πως ίσως υπάρχει ένα χέρι βοηθείας και μία καρδιά που νοιάζεται αληθινά. Ελπίδα για μια ζωή γεμάτη λάμψη που ακτινοβολεί μέσα από την ψυχή μας.

Πόσο δύσκολος φαντάζει ο κόσμος για τους ανθρώπους με μειωμένη αλλά και με ολική απώλεια όρασης. Πόσο δυσκολότερος γίνεται όταν οι ίδιοι νιώθουν μόνοι, αβοήθητοι, σαν να βρίσκονται στην μέση ενός ωκεανού. Πιστεύω πως η ελπίδα είναι ακόμα ζωντανή για ένα καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο γεμάτο κατανόηση και αλληλεγγύη, με όνειρο να αγαπά και να αγαπιέται δίχως όρια και περιορισμούς.

Γι’αυτούς τους ανθρώπους το φως είναι η αγάπη. Χιλιάδες άνθρωποι πάνω στον πλανήτη αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα και προβλήματα περιθωριοποίησης και αποκλεισμού λόγω της απώλειας όρασης τους. Μην γίνεσαι μία ακόμα απόδειξη πως έχει χαθεί κάθε συναίσθημα. Μία καλή πράξη την ημέρα αρκεί ώστε να δημιουργήσουμε τον κόσμο που ονειρευόμαστε.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί, τόσο δυνατοί που μπορούμε να κάνουμε κάθε πρόβλημα να έχει και λύση. Το όραμα μας είναι να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους να σταματήσουν να νιώθουν μόνοι. Είμαστε εδώ! Ο ένας για τον άλλον! Μην επιτρέψεις τον φόβο προς το διαφορετικό να κατακλύσει και εσένα. Δώσε ελπίδα και ζωή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. 

Μην ξεχνάς πως μόνο με την καρδιά μπορείς να δεις καθαρά, αυτή ξέρει τον δρόμο. Και πάντα αυτός ο δρόμος είναι ο πιο σωστός!

Μαζί
https://gr.pinterest.com/pin/33988172176452208/

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.