Πριν μερικές μέρες η Ubisoft έφερε στο φως το πρώτο trailer του  νέου Assassin’s Creed Valhalla, το οποίο αμέσως τράβηξε την προσοχή μας. Αν και το announcement στο Instagram δε δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια, με τους φανς να ζητούν να τελειώσει οριστικά το franchise, οι δημιουργοί φαίνεται να είναι σίγουροι για τη νέα κυκλοφορία, λέγοντας ότι δεν θα αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι. Το τρέιλερ είχε πολλές νέες αποκαλύψεις, όπως ότι το βασικό θέμα του είναι οι Βίκινγκς, καθώς και ότι το hidden blade επιστρέφει ως όπλο.

Το story και τα πρώτα χαρακτηριστικά

Κάποια πράγματα που ανακαλύψαμε νωρίς μέσα από το τρέιλερ είναι ότι το combat system έχει αλλάξει μορφή ώστε το κάθε χτύπημα να μετράει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκεφαλίσουμε τους εχθρούς. Το παιχνίδι αυτή τη φορά εστιάζει στη χρήση δύο όπλων, δηλαδή στο ένα χέρι θα μπορεί ο παίκτης να κρατά ένα σπαθί, ενώ στο άλλο ένα τσεκούρι χωρίς να τα αλλάζει μεταξύ τους, όπως σε προηγούμενους τίτλους. Επιπλέον, μαζί με την επιστροφή του hidden blade έρχεται και αυτή της ασπίδας και τους βασικού όπλου, του τσεκουριού (κλασικό όπλο των Βίκινγκς).

Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του 9ου αιώνα στην Αγγλία και εξιστορούν την προσπάθεια του Eivor να οδηγήσει το λαό του στη Νορβηγία και την Αγγλία ώστε να εγκατασταθούν. Αντίπαλος φαίνεται να είναι ο Βασιλιάς Αλφρέδος του Ουέσσεξ, ωστόσο έγινε ξεκάθαρο από τον narrative director του παιχνιδιού ότι δεν αποτελεί τον κεντρικό αντίπαλο του παιχνιδιού. Φυσικά, επιστρέφουν και οι Templars, οι οποίοι αναφέρονται ακόμη με τα ίδια ονόματα που είχαν στο Origins και το Odyssey, δηλαδή The Hidden Ones και Τhe Order of the Ancients αντίστοιχα. Ο χάρτης του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει την Νορβηγία και τέσσερα βασίλεια της Αγγλίας˙ Wessex, Northumbria, East Anglia και Mercia.

Τέλος, όπως και στο Odyssey, ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει το φύλο του κεντρικού χαρακτήρα, ενώ το παιχνίδι θα διαθέτει πλούσιο customization όσον αφορά στο κομμάτι του εξοπλισμού. Οι δημιουργοί τόνισαν ότι και τα δύο φύλα θα λειτουργούν ως βασικοί χαρακτήρες, όπως και στον προηγούμενο τίτλο.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store.

Πηγή: IGNGreece

3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.