Που θα τρέξεις όταν δεν βρίσκεις ρούχα για το πρώτο σου ραντεβού;Πού αλλόυ;Στη ντουλάπα της φυσικά,και ε ρε κακομοίρα μου τι έχεις να ακούσεις.
Σωστά μάντεψες..Αναφέρομαι στη μεγάλη σου αδερφή.Το καλύτερο δώρο που σου έκαναν ποτέ!!

Πολλές ήταν οι στιγμές που τσακκωθήκατε για ανόητα πράγματα,μα πολλές ήταν και οι στιγμές που δεθήκατε,που καταλάβατε πόσο σημαντική είναι η μια για την άλλη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη αδερφή ξέρουν πως είναι να μοιράζεσαι το δωμάτιο σου με κάποιον άλλον,αφού το βίωσαν και το βιώνουν ακόμη.Πιο συγκεκριμένα,οι αδελφές.

Ρόλος της είναι να είναι η μαμά στο σπίτι,όταν η μαμά απουσιάζει γι’αυτό και μεγαλώνοντας η αδερφή σου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της πρωσοπικότητας σου. Δουλεύει σκληρά , αντέχει πολλά,παραπονιέται ελάχιστα.

Υπήρξαν άπειρες στιγμές που δεν την αντέχατε,ίσως γιατί γινόταν υπερπροστατευτική ή ενοχλητική.Όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι με τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν θα την άλλαζες!Η μεγαλύτερη αδερφή είναι «ευχή».

Αυτή θα είναι στο πλευρό σου σε κάθε δυσκολία που αντιμετώπιζεις.Αυτή θα είναι πάντα εκεί για να σου σκουπίζει τα δάκρυα σου σε κάθε σου στεναχώρια.Αυτή θα είναι εκεί για να σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα. Η σχέση αυτή είναι μαγική.Δέν είναι απλώς φίλη,είναι το μισό της καρδιάς σου.Το στήριγμα σου,ο φύλακας άγγελος σου.

Να θυμάσαι η μεγάλη σου αδερφή είναι ο φάρος σου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.