Σε σκληρές δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος του αγώνα των Πειραιωτών στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, που διεξήχθη χθες. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τους Γιαννιώτες με 3-0 γεγονός που εκνεύρισε απίστευτα τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Γι’ αυτόν τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χρήστος Κόντης, αποφάσισε να εντάξει στην αποστολή του Ολυμπιακού με 10 παίκτες από την ακαδημία.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού είναι οι εξής: «Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί, διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές, θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω».

Η δήλωση αυτή ίσως προμηνύει ριζικές αλλαγές στην ομάδα των ερυθρολεύκων από τη νέα σεζόν που προφανώς και χρειάζονται. Όπως είπε κι ο παίκτης του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί, η φετινή χρονιά ήταν απογοητευτική όπως αποδεικνύει κι η τρίτη θέση. Αυτήν την τοποθέτηση ενστερνίζεται σχεδόν ολόκληρος ο κόσμος του Ολυμπιακού ο οποίος έχει οργιστεί και απογοητευτεί ταυτόχρονα με την απόδοση και την πορεία της ομάδας σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις. Ο κόσμος απαιτεί αλλαγές με το σύνθημα «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό”.

2

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here