26 Αυγούστου 2016

HoverRace από το CU AROUND στα PRAKTIKER Ελληνικού

Γιατί επικοινωνία δεν είναι μόνο το κινητό!

Τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα Hoverboard έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι CU συνδρομητές και οι φίλοι τους την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, αφού το CU Around και τα Praktiker διοργανώνουν ένα πραγματικό HoverRace.

Από τις 18:00 όπου ξεκινά το ζέσταμα έως και τις 23.30 που θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, το κατάστημα Praktiker στο Ελληνικό μετατρέπεται σε πίστα όπου hoverboards  θα είναι διαθέσιμα για όλους όσους αποφασίσουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, αλλά και να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα.

Συγκεκριμένα, hoverboards, δωροεπιταγές και πολλά GB από το CU Around και τα Praktiker περιμένουν τους 3 ταχύτερους του αγώνα, ενώ όλοι οι CU συνδρομητές που θα παρευρεθούν θα πάρουν δώρο 500mb και από μία δωροεπιταγή που δίνει 10% έκπτωση για αγορές στα Praktiker!

Στέλνοντας τη λέξη HOVER στο 54646, οι CU συνδρομητές εξασφαλίζουν συμμετοχή για τους ίδιους και το +1 τους στο πρώτο HoverRace του CU Around, του μοναδικού προγράμματος ανταμοιβής πελατών που παράλληλα με τις οικονομικές προσφορές και τα προνόμια προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές του και μοναδικές εμπειρίες.

Το κόστος αποστολής μηνύματος στο 54646 είναι 0,2€/κωδικό. Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές του CU Around, στο cu-around.gr

Προηγούμενο άρθροΠάμε σινεμά με Frank Sinatra!
Επόμενο άρθροTέλος καλοκαιριού-αρχή ενός υπέροχου φθινοπώρου!
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το beasty-press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here