Φωτοσκίασεις  & Λάμψεις ΠΑΝΤΟΥ

Είναι  μία τεχνική φωτοσκιάσεων που καθορίζει και ενισχύει την δομή του προσώπου.

Ουσιαστικά βοηθάει στο να δώσουμε μια ψευδαίσθηση ότι το πρόσωπο μας είναι πιο καλοσχηματισμένο, ειδικά σε φωτογραφίες και βίντεο απ’τη κλασσική φλάτ αποικόνηση περνάμε σε μια τρισδιάστατη.

Στην ουσία σκιάζουμε κάποια σημεία του προσώπου που θέλουμε να φανούν πιο λεπτά και φωτίζουμε τα σημεία που πρέπει να αναδειχθούν!

 

Steps for Contouring

Αφού έχουμε τη βάση μας επιλέγουμε τα σημεία που θέλουμε να σκιάσουμε. Επιλέγουμε οποιαδήποτε μορφή mat bronzer σε καφέ απόχρωση αλλά με γκρίζους υποτόνους  ώστε να είναι ψυχρά για να επιτύχουμε καλύτερα την σκιά. Υπάρχουν σε διάφορες μορφές σε υγρή, σε μολύβι, σε κρεμώδη, σε πουδρένια. Ανάλογα πόσο έντονο θέλουμε να είναι σετάρουμε οποιαδήποτε μοργή απ’ τις παραπάνω με την πουδρένια.

1.)  Let’s Map Your Face

Για να αναδείξουμε τα ζυγωματικά μας πάμε στο κόκαλο και σκιάζουμε ακριβώς απο κάτω.

*Για να το βρείτε πιέστε με τα δαχτυλά σας τις πλευρές του προσώπου και στο σημείο που αισθάνεστε μια απότομη βουτιά ακριβώς εκεί τοποθετείτε το bronzer.

Αν έχετε μεγάλο μέτωπο σκιάζουμε και την γραμμή των μαλλιών για να ελαχιστοποιηθεί. Και στη συνέχεια την γραμμή του πηγουνιού.

Με τη μύτη, μπορείτε να πάτε λίγο στενότερο στην άκρη ή μπορείτε να το μεταφέρετε στο φρύδι, αν έχετε μια μικρότερη μύτη για να προσθέσετε το μήκος ή το πλάτος.

Μη ξεχάσετε και μία ελαφρά στρώση κάτω απ τα χείλη.

2.) Let’s Shine

Εντάξει καλή δουλειά σκιάσαμε. Ουφ! Ήρθε η ώρα να φωτίσουμε παίρνουμε το ανοιχτόχρωμο concealer μας και πάμε σε τριγωνική μορφή κάτω απ’τα μάτια και τοποθετούμε για να φαίνεται πιο φυσικό φωτίζουμε και στα πλαινά της μύτης.

*Μη ξεχάσετε την εσωτερική γωνία στο μάτι . Στους περ/ρους ανθρώπους είναι σκοτεινά!

Εκεί όπου έχουμε κοκκινίλες . Όπως γύρω απ’ τη μύτη , στα πλαινά απ το στόμα.

Φωτίζουμε και το κέντρο του προσώπου, δηλαδή στο κέντρο στο πηγούνι , στο κόκκαλο στη μύτη , και την περιοχή πάνω απ’ τη μυτή – ανάμεσα απ’τα φρύδια.

tip*: Για πιο έντονη γραμμή στα ζυγωματικά, εμένα μου αρέσει να τοποθετώ και μία στρώση φωτεινής γραμμής κάτω απ’τη γραμμή της σκίασης.

3.) Let’s Blending

Τώρα παίρνουμε το σφουγγράκι μας και ανακατεύουμε. Χρησιμοποιούμε τις πλευρές του ανάλογα που σβήνουμε.

Έπειτα είτε ξαναεπαναλαμβάνουμε την διαδικάσια αλλά σε πουδρένια μορφή για πιο έντονο αποτέλεσμα.

4.) Let’s Finish

Επιτέλους μας μείνανε μόνο οι τελευταίες πινελιές!

Μπορείτε να σετάρετε όλο το λουκ με διαφανής πούδρα και να κρατήσει περισσότερη ώρα το μακιγιάζ σας!

Για περισσότερη λάμψη παίρνουμε το highliter μας τοποθετούμε εκεί στα ζυγωματικά πάνω απ το κόκκαλο. Και για extra φως βάζουμε λίγο κάτω απ’ το φτύδι και στην φωνία του ματιού.

 

Thank you guys <3 STAY TUNED!

 

picture:https://vimeo.com/143014297

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.