Η στιγμή που όλοι οι Marvel-φανς (και όχι μόνο)περιμένατε έφτασε! 10 χρόνια μετά την είσοδο της Marvel στην μεγάλη οθόνη σαν MCU (Marvel Cinematic Universe) φτάσαμε σε ένα από τα πιο καίρια σημεία της ανάπτυξης του σύμπαντος αυτού, στο Infinity War!

Όλες οι ταινίες οδηγούν εδώ για να ενώσουν όλους τους υπερήρωες εναντίον του Thanos που προσπαθεί να καταστρέψει αλλά και να κυριεύσει τα πάντα!

Το τρέιλερ ξεκινά με έναν μονόλογο του Iron-Man ο οποίος λέει ότι θέλει να επιστρατεύσει όσους περισσότερους υπεράνθρωπους μπορεί για να μπορέσουν να προστατεύσουν την γη από το ανερχόμενο κακό το οποίο έχει όνομα! ΤΗΑΝΟS! Δεν μας έχουν δοθεί και πολλά στοιχεία για τον Thanos στις προηγούμενες ταινίες αλλά είναι ευρέος γνωστό ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους και εξυπνότερους κακούς του σύμπαντος της Marvel. Η μόνη ιδέα που είχαμε γι’ αυτόν ήταν στην “after-credits” σκηνή του Avengers: Age Of Ultron εμφανίζετε και φοράει το “Infinity Gauntlet”, ένα γάντι στο οποίο μπορούν να προστεθούν τα “Infinity Gems” και να δώσουν την δύναμη σε αυτόν που το φοράει να ελέγχει τα πάντα.

Στην συνέχεια του τρέιλερ, αρχίζουν να εμφανίζονται όσοι υπερήρωες της Marvel έμειναν ζωντανοί τα τελευταία 10 χρόνια των ταινιών της και να βλέπουν ή να νιώθουν πως το κακό αυτό έφτασε στην γη για τα καλά και να συνειδητοποιούν ότι έφτασε η ώρα να προστατεύσουν τον πλανήτη.

Με βάση τα κόμικς αλλά και από συνεντεύξεις των εκπροσώπων της Marvel ξέρουμε ότι θα πεθάνουν αρκετοί από τους αγαπημένους μας ήρωες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε όμως ποιοι είναι αυτοί καθώς στα χρονικά των ταινιών της Marvel είδαμε αρκετές φορές θανάτους που δεν ήταν γραμμένοι στα κόμικς, ή ήταν γραμμένοι σε κάποια άλλη στιγμή της ιστορίας.

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου 2018 και η αναμονή μας σκοτώνει γιατί λίγο-πολύ όλοι είμαστε κατά βάθος έστω και λίγο φαν των σουπερ-ηρώων. Η καλύτερη σκηνή, που έδειξε το τρέιλερ και στην οποία η τρίχα έγινε κάγκελο, είναι η στιγμή όπου ολόκληρη η ομάδα οδεύει στην μάχη ενάντια του Thanos και ενός στρατού από εξωγήινα τέρατα. Υπήρξαν πολλών ειδών αντιδράσεις αλλά είμαι σίγουρος οι περισσότεροι σηκωθήκαμε και βγάλαμε μια κραυγή με το που την είδαμε.

Πιο κάτω είναι το τρέιλερ σε περίπτωση που  το χάσατε!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!! –> AVENGERS ASSEMBLE!

5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.