Η φαντασία αφήνεται …αχαλίνωτη και ολοκαίνουργιοι μυθιστορηματικοί κόσμοι γεννιούνται από τη γόνιμη δημιουργική δύναμη των συγγραφέων των Εκδόσεων Πηγή. Μυστήριο, συναρπαστικοί ήρωες και δυνατή πλοκή χαρακτηρίζουν αυτά τα πέντε εκπληκτικά μυθιστορήματα!

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γρηγόρης Δημακόπουλος, σας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή, στην «Εποχή των Θρύλων – Κόκκινη Αυγή». Σε μία εποχή όπου τα κεκτημένα της διανόησης σβήστηκαν διά παντός, σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ. Μόνο οι θρύλοι γι’ αυτούς έχουν επιβιώσει· ιστορίες ενός περασμένου κόσμου μεταδίδονται από στόμα σε στόμα, όπου τη γνώση και την πρόοδο έχουν πλέον αντικαταστήσει οι δεισιδαιμονίες και τα παραμύθια….

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Μανώλης Παλαβούζης, με το μυθιστόρημά του «Ο Τέταρτος Καβαλάρης» σας ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη του 1347 μ.Χ., όπου ο Πάμφιλος είχε έρθει αντιμέτωπος με την πανούκλα και είχε επιβιώσει στη Θεσσαλονίκης του 2017 μ.Χ. , όπου οι προσπάθειες του Άλεξ και της Σκάρλετ να περιορίσουν την εξάπλωση μια μυστηριώδους ασθένειας που καταλύει το παγκόσμιο σύστημα υγείας φαίνονται καταδικασμένες σε αποτυχία….


Ο κοσμικός τρόμος εξαπλώνεται στην Ελλάδα εξαιτίας ενός σκοτεινού στόχου: την επαναφορά του Μέγα Κθούλου. Οι Εκδόσεις Πηγή και ο Σωκράτης Μπουζούκας με το μυθιστόρημά του ”Η Αδελφότητα του Κθούλου” υπόσχονται μία αναγνωστική εμπειρία που κόβει την ανάσα.

Οι διαρκείς ανατροπές, η αγωνία και τα έντονα συναισθήματα χαρακτηρίζουν την αφήγηση του Γιώργου Αγγελίδη και του μυθιστορήματός του «Η Αυτοκρατορία του Φεγγαριού ΙΙΙ – Ο Πυρσός της Ελπίδας», των Εκδόσεων Πηγή.

Ένα ταξίδι δύναμης, γνώσης, περιπέτειας και αυτογνωσίας μέσα στο άγνωστο, με προορισμό τον Παράδεισο αποτελεί το μυθιστόρημα των Εκδόσεων Πηγή και του Κωνσταντίνου Τουλούμη «Πολεμιστές – Κατάδυση στα Μυστήρια». Όμως ο Παράδεισος δέχεται μόνο τους καθαρούς στην ψυχή. Μέσω όλων αυτών δημιουργούνται φιλίες και σχέσεις, ενώ τίποτα δεν διαρκεί για πάντα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.