Πηγή εικόνας: www.rollingstone.com

Το τραγούδι φέρει το όνομα ” Shot in the Dark ” και θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της μπάντας, ”Power Up”, όπως θα ονομάζεται ο δίσκος που θα σημαίνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή των AC/DC.

To ”Power Up ” θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και θα διαδέχεται το ” Rock Or Bust ” του 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήσαν οι ίδιοι, η σύνθεση της μπάντας στον δίσκο θα είναι οι Angus και Stevie Young, Brian Johnson , Phil Rudd και Cliff Williams.

Όπως δηλώνει και ο Angus Young :

«Έχει αυτή την σπουδαία AC/DC ατμόσφαιρα, ωραίος ρυθμός και καλό rock and roll στο ύφος μας. Ο τίτλος είναι λίγο έκδηλος, μιας και αγαπάμε λίγη ποσότητα αλκοόλ το βράδυ, μερικά σφηνάκια στο σκοτάδι (σ.σ. “shots in the dark”). Χάρηκα πολύ όταν η δισκογραφική, αφού το άκουσε, το θεώρησε ένα δυνατό τραγούδι και θέλησε να είναι αυτό το πρώτο που θα άκουγε ο κόσμος.

Επιθυμούσαμε να κυκλοφορήσουμε τον δίσκο νωρίτερα, υπήρχαν ιδέες για το πακετάρισμα καθώς και το τράβηγμα διαφόρων video για την προώθηση. Εμφανίστηκε όμως ο ιός και οφείλαμε να τα επανεξετάσουμε».

Το “Power Up” ηχογραφήθηκε σε διάστημα έξι εβδομάδων το 2018 στα Warehouse Studios στο Vancouver, αποτελώντας εκ νέου συνεργασία της μπάντας με τον παραγωγό Brendan O’ Brien.

Εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω τo εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου δίσκου και το tracklist του “Power Up”.

01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You’re Down
06. Witch’s Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation

09. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε μας σε Instagram, Facebook και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty-Press // Giving Sight The Project 

 

 

2 COMMENTS

Comments are closed.