Οι αλλαγές στην ζωή μας είναι από απαραίτητες έως και αναγκαίες κάποιες φορές, αν όχι όλες. Αλλαγή δεν σημαίνει απαραίτητα καλό η κακό αλλά καινούριο. Συνήθως όμως όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια αλλαγή στο τρόπο με τον οποίο ζούμε, πάει να πει πως θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.

#1. Αν δεν το κυνηγήσεις, δε θα το έχει ποτέ.

Λίγο κλισέ αυτή η συμβουλή, μα είναι και η κυριότερη στην ζωή μας. Τίποτα δεν θα έρθει από μόνο του σε εμάς, αν εμείς πρώτοι δεν κάνουμε κάτι για να το προσεγγίσουμε. Η τύχη θα μας φέρει αρκετά, μα η προσπάθεια ακόμα περισσότερα.

#2.Βλέπε την αποτυχία σαν αρχή και όχι σαν τέλος.

Πίστεψέ με, το να αποτύχεις σε κάτι, δεν φέρνει το τέλος και την καταστροφή. Ιδιαίτερα αν η αποτυχία προέκυψε από προσπάθεια. Θα αποτύχεις πολλές φορές ώσπου να φτάσεις στον στόχο σου, και αυτό είναι το καλό! Αν ήταν εύκολο, τότε θα το έκαναν όλοι.

#3.Κάνε περισσότερα από όσα περιμένουν να κάνες στην ζωή σου.

Εκτός από τον αρχικό στόχο που είναι να γίνεις εσύ πιο ενεργός σαν άτομο, θα έχεις και το πλεονέκτημα να μπορέσεις να κοιτάξεις όσους σε υποτιμούσαν όλο αυτόν το καιρό και να τους αποδείξεις πως έκαναν λάθος.

#4.Σταμάτα να σκέφτεσαι και ξεκίνα να κάνεις.

Τα λόγια δύσκολα γίνονται πράξεις διότι, σε αντίθεση με τις πράξεις, τα λόγια δεν χρειάζονται κόπο για να τα πεις. Γι’αυτό σταμάμτα να λες «Θα κάνω» και άρχισες να λες «Έκανα»!

#5.Συμβιβάσου με το παρελθόν σου.

Αχ αυτό το παρελθόν έχει κάψει κόσμο και κοσμάκι. Το παρελθόν σε έφερε εδώ που είσαι σήμερα και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορείς όμως να αλλάξεις το που θα είσαι αύριο. Μια λάθος επιλογή σε έφερε εδώ, μια σωστή όμως θα σε πάει ακόμα πιο πέρα.

3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.