3D Kanojo: real girl

Αν σας αρέσουν και εσάς τα Slice of Life Anime και είστε αρκετά ρομαντικοί αλλά ταυτόχρονα δεν μπορείτε να εκφράσετε όπως θέλετε τα συναισθήματα σας, τότε το 3D Kanojo: real girl είναι ιδανικό για εσάς!

Η υπόθεση

Ο Tsutsui Hikari, είναι μαθητής λυκείου και ίσως ένας από τους μεγαλύτερους Otaku που έχετε δει. Έχει συνηθίσει σε μια ζωή απομόνωσης μακριά από παρέες και κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ μοναδικός του “σύμμαχος” και εξίσου μεγάλος Otaku είναι ο κολλητός του φίλος Itou Youto. Οι δύο τους έχουν δηλώσει πως προτιμούν τα 2D κορίτσια ( δηλαδή χαρακτήρες από anime και games) σε σύγκριση με τα τρισδιάστατα κορίτσια που υπάρχουν στο σχολείο τους. Όλα αλλάζουν όμως όταν μία μέρα φτάνει αργοπορημένος στο σχολείο και του ανατίθεται να καθαρίσει την πισίνα μαζί με την όμορφη “ταραχοποιό” Igarashi Iroha. Αφού γνωριστούν καλύτερα η Iroha ζητάει από τον “Tsutsun”, όπως τον αποκαλεί, να βγει ραντεβού μαζί της και εκείνος, αν και αρχικά σκεπτικός, δέχεται. Σύντομα όμως ο Hikari  μαθαίνει πως η κοπέλα θα μετακομίσει σε 6 μήνες και πως η σχέση τους έχει ημερομηνία λήξης.

Λίγα λόγια

Η πρώτη σεζόν του 3D Kanojo: real girl  κυκλοφόρησε το 2018 με τη δεύτερη να ακολουθεί έναν χρόνο αργότερα το 2019. Η κάθε σεζόν αποτελείται από 12 επεισόδια. Το anime είναι βασισμένο στο ομώνυμο manga των 12 volumes (2011-2016) του Nanami Mao. Οι σχέσεις που αναπτύσσει ο πρωταγωνιστής με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, η συνεχής προσπάθεια του να καταλάβει πως σκέφτεται η Iroha και να γίνει το αγόρι που της αξίζει και οι μικρές “παρεξηγήσεις” ανάμεσα τους θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου έως το τέλος του.

Το 3D Kanojo: real girl έρχεται να σου δείξει πως υπάρχουν άτομα τα οποία αξίζει να εμπιστευτείς και να βάλεις στη ζωή σου παρά τις διαφορές σας. Αν και μένει πιστό στην υπόθεση, πολλές φορές φαίνεται πως η ανάπτυξη της πλοκής έρχεται σε δεύτερη μοίρα συγκριτικά με την προσωπική εξέλιξη των “δευτερευόντων” χαρακτήρων. Παρόλα αυτά όλοι οι χαρακτήρες αξίζουν την προσοχή του θεατή καθώς προσφέρουν τη δική τους διαφορετική οπτική κατά τη διάρκεια της σειράς. Αυτό ίσως είναι και ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του anime.

Δες τη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στo Instagram

Ενημερώσου για τις δράσεις μας

Δες επίσης: Your lie in April: μια μοναδική ιστορία αγάπης και μουσικής

REVIEW OVERVIEW
Ιστορία και Ανάπτυξη Πλοκής
Ανάπτυξη Χαρακτήρων
Μουσική Επένδυση
Σχέδιο και Τέχνη
Previous articleΈνα μήνα πριν τελειώσει το καλοκαίρι
Next articleΣυνέντευξη με μέλος από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών Καλαμάτας
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το Beasty.
3d-kanojo-real-girl-ti-simbainei-otan-dyo-entelws-diaforetikoi-anthrwpoi-erwteytoynΤο 3D Kanojo: real girl έρχεται να σου δείξει πως υπάρχουν άτομα τα οποία αξίζει να εμπιστευτείς και να βάλεις στη ζωή σου παρά τις διαφορές σας. Αν και μένει πιστό στην υπόθεση, πολλές φορές φαίνεται πως η ανάπτυξη της πλοκής έρχεται σε δεύτερη μοίρα συγκριτικά με την προσωπική εξέλιξη των "δευτερευόντων" χαρακτήρων. Παρόλα αυτά όλοι οι χαρακτήρες αξίζουν την προσοχή του θεατή καθώς προσφέρουν τη δική τους διαφορετική οπτική κατά τη διάρκεια της σειράς. Αυτό ίσως είναι και ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του anime.

3 COMMENTS

Comments are closed.