Το 10o Διεθνές Συνέδριο CoMuseum, λόγω των περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με το COVID-19, θα λάβει χώρα διαδικτυακά.

Στις 2 Δεκεμβρίου, το Συνέδριο θα παρουσιάσει ομιλίες και συζητήσεις που θα επικεντρωθούν κυρίως στις ακόλουθες θεματικές:

  • Ηγεσία σε Μουσεία και Πολιτιστικούς Οργανισμούς
  • Τα Μουσεία μέσα στην Κοινωνία: Κοινότητες, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Κοινωνική Δικαιοσύνη
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Ψηφιακές Δεξιότητες
  • Πράσινο Μουσείο και Ευημερία για Επισκέπτες και Προσωπικό

Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, το CoMuseum θα παρουσιάσει μια σειρά από διαδικτυακά εργαστήρια και masterclasses για επαγγελματίες των μουσείων και του χώρου του πολιτισμού. Η γλώσσα εργασίας είναι τα Αγγλικά.

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα. Οι εγγραφές για το συνέδριο και τα εργαστήρια θα ανοίξουν στις 18 Νοεμβρίου 2020.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ στο https://thecomuseum2020.eventbrite.com
Οι εγγραφές για το συνέδριο θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ενώ για τα Εργαστήρια μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Η ΠΡΟΕΓΓΑΦΗ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Οι ομιλητές του συνεδρίου είναι καινοτόμοι, τολμηροί δημιουργοί αλλαγής και ισχυροί υπέρμαχοι της δύναμης που έχει ο πολιτισμός στη ζωή των ανθρώπων. Είναι αποφασισμένοι να πολλαπλασιάσουν τον αντίκτυπο με το να μοιράζονται τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους.

Συνέδριο CoMuseum

Ένα διεθνές συνέδριο για τα μουσεία και τους πολιτιστικούς οργανισμούς, το οποίο διοργανώνεται ετησίως στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα και πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις. Πρόκειται για μία διεθνή πλατφόρμα γνώσης για την ευημερία των πολιτιστικών οργανισμών και των κοινοτήτων που αυτοί υπηρετούν, η οποία ενισχύει την παραγωγή και την ανταλλαγή νέων ιδεών και παράλληλα διευκολύνει και ευνοεί τη δημιουργία δικτύων και συνεργειών μεταξύ επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.